1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Decemberfeest 2006

Om het jaar feestelijk af te sluiten werd er een gezellige muzikale middag georganiseerd in Hotel et le Café de Paris in Apeldoorn. Bij binnenkomst kon iedereen voorzien van een verlichte kerstmuts meteen genieten van chocolademelk en een grote speculaaspop.
Dit etablissement stond op z'n grondvesten te trillen toen de meer dan 250 aanwezigen de poloniase liepen.
Sinterklaas met zijn twee Zwarte Pieten kwamen de feestvreugde verhogen en had voor velen cadeautjes bij zich.
Het was een geweldig feest en iedereen genoot van de optredens van de goochelaar Armando (www.armando.nu), de zangeres Dayèn, een gelegenheidskoor en natuurlijk Ronnie.
Er waren drankjes en heerlijke hapjes en bij het naar huis gaan kreeg men nog een chocoladeletter en een zak strooigoed. Met de handen vol en een lach op de gezichten ging iedereen aan de eind van de middag huiswaarts.

Succesvolle Fundag 2006

Maandag 18 september 2006 werden er ruim 1000 personen met hun begeleiders opgehaald uit diverse locaties in het land om op uitnodiging van de Foundation een attractiepark te bezoeken.
Naast de vele attracties en een lekkere snacklunch kreeg iedereen een cap van de Foundation en een gevulde rugzak van de firma Deli XL.

Groepen uit Cruquis, Amsterdam, Maassluis, Poeldijk, Schiedam, Nieuwveen en Leiden brachten een bezoek aan Attractiepark Duinrell en een nog groter gezelschap uit Apeldoorn, Hoogeveen, Raalte, Lelystad, Amersfoort en Baarn ging naar Attractiepark Slagharen.

Ronnie pendelde in een touringcar van Van den Berg Touring & Reizen tussen de twee parken om in beide parken een optreden te kunnen verzorgen.

Ronnie’s eerste optreden in het Zomertheater van Duinrell was een groot succes. De ruim 450 aanwezigen zongen uit volle borst de nummers mee en een klein gezelschap ging in polonaise de zaal door.
Toen iedereen na de lunch van de vele attracties op Duinrell genoot was de touringcar met Ronnie en zijn gezelschap al weer onderweg richting Slagharen, waar het volgende optreden om 16.00 uur op het programma stond.

Ruim 550 personen hadden in Slagharen al genoten van alles wat er te zien en te doen was. Ter afsluiting van de dag kreeg men een drankje in het schitterende Circustheater en kon het iets verlate optreden van Ronnie van start. Tijdens het optreden werd hij nog met een aantal schilderstukken verrast. Het publiek ging uit hun dak. 

Dat iedereen heeft genoten blijkt uit de vele reacties die het bestuur heeft mogen ontvangen.

Foto's Gert Perdon