1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Succesvolle Fundag 2006

Maandag 18 september 2006 werden er ruim 1000 personen met hun begeleiders opgehaald uit diverse locaties in het land om op uitnodiging van de Foundation een attractiepark te bezoeken.
Naast de vele attracties en een lekkere snacklunch kreeg iedereen een cap van de Foundation en een gevulde rugzak van de firma Deli XL.

Groepen uit Cruquis, Amsterdam, Maassluis, Poeldijk, Schiedam, Nieuwveen en Leiden brachten een bezoek aan Attractiepark Duinrell en een nog groter gezelschap uit Apeldoorn, Hoogeveen, Raalte, Lelystad, Amersfoort en Baarn ging naar Attractiepark Slagharen.

Ronnie pendelde in een touringcar van Van den Berg Touring & Reizen tussen de twee parken om in beide parken een optreden te kunnen verzorgen.

Ronnie‚Äôs eerste optreden in het Zomertheater van Duinrell was een groot succes. De ruim 450 aanwezigen zongen uit volle borst de nummers mee en een klein gezelschap ging in polonaise de zaal door.
Toen iedereen na de lunch van de vele attracties op Duinrell genoot was de touringcar met Ronnie en zijn gezelschap al weer onderweg richting Slagharen, waar het volgende optreden om 16.00 uur op het programma stond.

Ruim 550 personen hadden in Slagharen al genoten van alles wat er te zien en te doen was. Ter afsluiting van de dag kreeg men een drankje in het schitterende Circustheater en kon het iets verlate optreden van Ronnie van start. Tijdens het optreden werd hij nog met een aantal schilderstukken verrast. Het publiek ging uit hun dak. 

Dat iedereen heeft genoten blijkt uit de vele reacties die het bestuur heeft mogen ontvangen.

Foto's Gert Perdon