1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Decemberfeest 2007

Om 2007 feestelijk af te sluiten werd er wederom een gezellige muzikale middag georganiseerd in Hotel et le Café de Paris in Apeldoorn. Ook dit feest begint een traditie te worden. Bij binnenkomst kon iedereen voorzien van een verlichte kerstmuts meteen genieten van chocolademelk en een heerlijke oliebol.
De Loco Loco discoshow en optredens van Ronnie brachten de feeststemming er meteen goed in en de meer dan 250 aanwezigen liepen de poloniase.
Men kon prachtige prijzen winnen tijdens de sambaballenwedstrijd en velen konden hun zangtalent ten gehore brengen. Er waren drankjes en hapjes in overvloed.
Koning Winter, alias Johan Vlemmix, deelde vele cadeautjes uit.
Met de handen vol en een lach op de gezichten ging iedereen aan de eind van de middag huiswaarts.

Disneyland Parijs 2007

Donderdag 29 november 2007 kwam het gehele gezelschap van 54 personen weer terug van een vierdaagse reis naar Parijs.
Twee dagen werden gevuld met een bezoek aan Disneyland Parijs en de Walt Disney's filmstudio. De weergoden waren ons goed gezind. De zon scheen de hele dag aan een helder blauwe hemel. Op de eerste dag werd onze groep al verwelkomd door een directielid van Disneyland en begeleide ons naar een plek waar een groepsfoto werd gemaakt samen met niemand minder dan MICKEY!!
Iedereen genoot met volle teugen van de verschillende achtbanen zoals de bekend "Space Mountain" en "Big Thunder". Maar ook de Peter Pan Flight en It's a small world werd druk bezocht. Gezamenlijk werd er een bezoek gebracht aan een bijzondere film en hebben wij met z'n allen genoten van de muzikale parade.
Op de terugreis was er een oergezellige barbecue afscheidslunch met optreden van Ronnie bij Ritchie's Steakhouse in Valkenburg.
In december 2007 zal er in PrivĂ© een reportage van deze reis staan.