1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

De Sinterklaasfilm 2008

De Sinterklaasfilm van 2008 met de titel "Sinterklaas en het geheim van het grote boek" is een groot succes geworden. Meer dan 300.000 bezoekers heeft deze film van producenten Martijn van Nellestijn en Erik-Jan Slot getrokken.
Ronnie had een klein rolletje aan het eind van de film, met de bedoeling dat hij er in 2009 weer bij zal zijn.
De filmmaatschappij heeft de Ronnie Tober Foundation een extra voorstelling aangeboden in de Bioscoop het Rembrandt Theater te Arnhem op zondagmorgen 30 november 2008.
Ruim 500 gasten uit onze doelgroep hebben wij een leuke morgen kunnen bezorgen. Het werd een echt sinterklaasfeest.
Bij binnenkomst een drankje met popcorn, etc. De film en aansluitend muzikale optredens van de crew uit de film en van RONNIE TOBER.
Tot slot kon iedereen met de crew op de foto en kreeg men foto's en posters mee naar huis.

Fundag 2008: Attractiepark Duinrell

Dit jaar al weer voor de vijfde keer opende Attractiepark Duinrell weer voor ons haar deuren. Dit jaar waren er 550 personen te gast.
Het was schitterend weer en iedereen genoot van de vele (ook nieuwe) attracties.
Omdat het een lustrumfeest was bood de Foundation alle gasten bij aankomst een Foundation cap aan en daarn op naar de koffie met gebak aan, maar ook was er een bon voor een snacklunch, die men kon inleveren op het moment dat men dat wilde, en was er tot slot van de dag in het Zomertheater een optreden van RONNIE TOBER en kreeg men nog een drankje en chips.
Zoals gebruikelijk heeft de Foundation daarnaast ook weer voor het vervoer, verzekeringen gezorgd.