1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Fundag Duinrell - 2010

 

Zoals ieder jaar weer stelt Philip van Zuylen van Nijevelt en zijn familie de entree beschikbaar.
De Foundation zorgt voor een groot deel voor het vervoer, verzekeringen en een heerlijke lunch en ook nog een drankje en chips tijdens de muzikale show.

 

Al met al betekent dit een hele organisatie om iedereen op tijd in Duinrell te krijgen. En wat een prachtig weer, het kon niet beter.Vanaf 10.30 uur kwamen de eerste bussen aan en bij de ingang kreeg iedereen een groene of orange cap + bonnen voor de lunch.Een drukte van belang, Ronnie verwelkomde de gasten en dat was al een feest op zich. Spontaan begon een groep te zingen, erg leuk zo’n entree.

Een uur later was iedereen binnen de poorten van Duinrell om de attracties bekijken of zelf mee te doen.

Om ongeveer 13.00 uur begon een muziekoptreden in het theater. De groep met een orange cap's mochten als eerste de show bijwonen.

Ronnie en Willeke d’Estelle samen zingend op het podium. Wat een pret in de zaal want er werd meteen gedanst en meegezongen.

Na de voorstelling ging iedereen het park weer in naar de achtbaan, wildwaterbaan etc. etc. De Wildwaterbaan was erg populair en constant vol en velen gingen er wel 10 keer in.

Om 16.00 was de 2e voorstelling van Ronnie en Willeke en nu was de show voor de groep met de groene cap’s.

Maar sommigen van de groep met de oranje cap’s waren er ook weer bij omdat ze het eerste optreden zo leuk vonden, dus nog maar een keer naar het theater.

Het werd weer een groot feest en het kon niet op met dansen, zingen en applaudisseren. Geweldig allemaal om zo iedereen te zien genieten.

Na afloop was iedereen heel blij en tevreden en de stralende gezichten van iedereen deed Ronnie, Jan en Philip van Zuylen heel goed.

Zo kwam er een mooi einde aan deze grandioze dag, waarbij iedereen met een goed gevoel weer richting huis vertrok.

.