1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

RTF Benefietgaladiner 2004

Meer dan 300 gasten in avondkleding hebben genoten van het eerste RTF Benefietgaladiner 2004 op vrijdag 19 november in de Eusebius te Arnhem.

Verantwoordelijk voor de inwendige mens die avond was het team van Buitenpoort Catering onder leiding van Ton Janssen en Lydie. Buitenpoort sponsorde die avond de koffie met amuses en Mumm Champagne gedeeltelijk de champagne die rijkelijk vloeide. De locatie kreeg de foundation aangeboden van Jager Holding.


Vele captains of Industry hadden voor deze sfeervolle en muzikale avond (m.m.v. Ronnie, Dayèn, Duo To Be, Jorge Castro en de Bob East Showband) tafels voor 10 personen aangekocht.

Tjdens de veiling ging een hoedencreatie van Henriette Dijkinga naar fotomodel/tv presentatrice Anouk Smulders-Voorveld, de door Otazu ontworpen en aangeboden collier werd aangekocht door Erwin Kettmann voor zijn vrouw. Live optredens van Ronnie, To Be en Jorge Castro werden gesponsord door Princess Househould Appliances. En de firma Recycling Steenkorrel bood op een optreden van de Bob East Showband. Willebrord Frewuin bood op een voetbal van Vitesse met daarbij behorend Vip arrangement. Er kwamen spontane donaties van Residence Roosendael, Lions Club te Nieuwegein, Stichting Steunfonds Overgooi, e.a.

Dankzij alle donaties en opbrengst van de veiling kon de foundation een bedrag van €30.000,00 bijschrijven op hun rekening.

Foto's: Edwin Smulders