1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Benefietgaladiner 2005

Sneeuwstormen werden door meer dan 270 personen getrotseerd om toch maar aanwezig te zijn bij het tweede RTF Benefietgaladiner 2005 op zaterdag 26 november in de Eusebius te Arnhem. Onder de gasten vele bekende Nederlanders zoals Monique Collignon, Willibrord Frequin, Tom Meijer, Hein Boele, Klaas Wilting, Frank Wentink, Jaap Rost Onnes, Vivian Boelen, Eddy Becker, etc.

Terwijl rondom de Eusebius alles veranderde in een geheel witte wereld met een dik pak sneeuw kon men zich tegoed doen aan een exquis diner, geweldig verzorgd door Buitenpoort Catering onder leiding van Ton Jansen en Lydie. De Buitenpoort sponsorde wederom die avond de koffie met amuses en de champagne, die rijkelijk vloeide, werd gedeeltelijk gesponsord door Mumm. De schitterende locatie werd de RTF weer aangeboden door Jager Holding.

Vele captains of Industry hadden voor deze sfeervolle en muzikale avond (m.m.v. Ronnie, Kees Taal, Carolina de Holanda met het Mariachiorkest Los Tarascos, Hind en het 7 koppig tellend toporkest Maxim) tafels voor 10 personen aangekocht.

Dankzij de opbrengst van de veiling (o.a. een schitterende antieke Comtoise klok aangeboden door Tom Meijer en Hein Boele), dit keer geleid door Susan Blokhuis, tevens de presentatrice van de avond, en een donatie van de heer Flip van Kerkhoveng kan onze Foundation wederom in 2006 vele evenementen voor onze doelgroep realiseren.