1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

BCC Arnhem steunt de Ronnie Tober Foundation

Iedereen kent inmiddels Dayèn die geregeld tijdens activiteiten van onze Foundation optredens verzorgd. Zij had een vriendelijk verzoek aan Ronnie om op27 december 2006 's morgens naar haar werk te komen. Zij werkt bij BCC in Arnhem. En wat bleek er was een inzameling gehouden onder het personeel voor de foundation.
Ronnie kreeg een bedrag overhandigd van € 360,00.

BCC ARNHEM GEWELDIG BEDANKT!!

Benefietgaladiner 2006

Zaterdag 25 november 2006 stonden de heren van de Valet Parking klaar om alle wagens van de gasten keurig te parkeren. De rode loper lag klaar voor de vele gasten, waaronder vele bekende Nederlanders, van dit derde RTF Benefietgaladiner 2006. Monique Heijn, echtgenote van Albert Heijn, was speciaal overgevlogen uit Engeland. Mevrouw Heijn was onder de indruk en beloofde bij haar vertrek ons volgend jaar bij onze activiteiten te komen helpen.
Voor de schitterende entourage in het bijzondere decor van de Eusebius en het heerlijke diner was wederom Buitenpoort Catering verantwoordelijk.
Vele captains of Industry hadden voor deze sfeervolle en muzikale avond (m.m.v. Ronnie, René Shuman & Angel Eye, Anneke Grönloh, Jorge Castro en het 7 koppig tellend toporkest Maxim) tafels voor 10 personen aangekocht.
Er was een veiling met bijzondere items zoals een schilderij van Cas Spijkers; cheque voor een creatie van Monique Collignon; collier van Otazu; motivatie-training van Aad de Mos; etc..
Dankzij de recordopbrengst van deze veiling met als veilingmeester niemand minder dan Jacques d'Ancona en tevens de presentator van deze bijzondere avond en de opbrengst van de vele donaties kan onze Foundation in 2007 wederom vele activiteiten voor onze doelgroep realiseren. 

Foto's: Gert Perdon