1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

RTF Golfdag 2006

 

 

Woensdag 6 september 2006 was Golf & Businessclub “De Scherpenbergh” wederom voor de vierde maal het toneel voor onze Foundation Golftoernooi.

 

Op deze schitterende zonnige dag werd iedereen verrast met een aantal parachute tandemsprongen. Het was geweldig om te zien hoe sommigen rakelings over de gigantische vijver, gelegen aan de faiway van hole 18, scheerden.

 

Even later gingen de flights met een shotgun van start. Onder het gezelschap de fotograaf Edwin Smulders, de voetballer Bert Konterman, de dames Toos en Truus van der Valk, Bruni Heinke, Frederik de Groot, etc. Men kon o.a. aan een picknicktafel gedekt met damast en zilveren koelers met flessen wijn genieten van een heerlijke salade met asperges en gerookte zalm. 

Er was ook een flink gezelschap voor de clinic en voor de Masterclass competie op de korte baan.
Na het sportieve gebeuren zorgde Frank Wilson op het terras voor de muzikale omlijsting van de oergezellige borrel, waarna iedereen zich tegoed kon doen aan zowel vlees als vis van de barbecue. Er waren wederom schitterende prijzen ter beschikking gesteld door de firma Princess. De eerste prijs bij de dames ging naar mevrouw Toos van der Valk en bij de heren naar Marco Hazeleger.

Er waren optredens van Dayen, Rene Shuman & Angel Eye en uiteraard Ronnie.

Susan Blokhuis ontpopte zich wederom als een echte veilingvrouw. Enthousiast en wervelend liep zij tussen  de aanwezigen om hun te laten bieden op parachutesprongen, GVB cursussen, diverse schilderijen en op entreebewijzen voor een op die avond door de acteur Frederik de Groot aangeboden speciale voorstelling van “Kunst Art". De gehele veiling bracht de Foundation het gigantische bedrag van ruim € 17.000,00.

 

Wij kunnen weer terugkijken op een zeer geslaagde dag.