1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Benefietgaladiner 2008 in de Eusebius

Ook het Benefietgaladiner werd voor de vijfde keer in de Eusebius te Arnhem gehouden. Niet alleen wat onze locaties betreft is de Foundation trouw, maar ook voor hun andere leveranciers. Zo heeft ook de Buitenpoort Catering wederom voor een geweldig diner gezorgd.
Als dank hiervoor ontving de eigenaar Ton Jansen een Gouden speld, netzoals Dick Hazeleger (voor zijn enorme steun), Frederik de Groot (velen malen gratis een toneelvoorstelling aangeboden), Sjoukje Dijkstra (al jaren een steun en toeverlaat en schonk deze avond een schilderij, wat veel geld opgracht), en natuurlijk niet te vergeten de heer Philip Baron van Zuylen van Nijevelt (die jaarlijks onze gastheer is in hun Attractiepark Duinrell).
Geweldig entertainment vermaakten de gasten: de look-a-like Robbie Williams, Anne Wilson, Petra Schreurs en Mario. Presentator: Jacques d'Ancona.

Een kapitaal aan media aandacht tijdens Nijmeegse vierdaagse.

Gedurende de gehele week van de Nijmeegse Vierdaagse 2008 kreeg de Foundation een kapitaal aan media aandacht.
Dit begon aan bij de Vlaggenparade. Maandagmorgen meteen in het RTL 4 nieuws.
Verder bij het ophalen van de startkaarten was SBS 6 met twee camerateams van de partij voor het Vierdaagse Journaal en voor Shownieuws.
Ook op de eerste wandeldag was SBS 6 er bij en dat zou de gehele week het geval zijn. Maar ook de regionale omroepen lieten zich niet onbetuigd. Omroep Gelderland en TV Brabant waren ook van de partij en net zoals Keizerstad FM.